UPS Standard Economy Koeriersdienst | Parcel Monkey (2024)

Handige links

  • Dienstenoverzicht
  • Andere UPS services
  • Veelgestelde vragen

Waarom voor deze service kiezen?

Online tracken

Stuur pakketten van tot 68kg

Verzekering beschikbaar

UPS Economy verzendingen met een premium koerier helpt je kosten te besparen.

Parcel Monkey biedt standaard Economy verzendingen voor klanten die op zoek zijn om de kosten van een pakket verzending tot een minimum te beperken. Maar alleen omdat het een Economy verzending is, betekent niet dat je verliest aan kwaliteit aangezien wij alleen werken met de grootste internationale koeriersdiensten. Deze bezorgservice stelt je instaat om goedkoop pakketten te laten bezorgen in Europa via een betrouwbare bezorgservice.

Hoe lang duurt het voordat mijn pakje wordt bezorgd als ik de UPS Standaard Economy boek?

Wanneer je kiest om een pakket te versturen met behulp van een UPS Economy koeriersdienst kan je bestemmingen in Europa bereiken met volledige tracering tot aan de aflevering met ook nog redelijke verzendkosten en aflevertijden. Onze UPS Standard Economy service zorgt ervoor dat je pakketje aankomt binnen vijf dagen in heel Europa, afhankelijk van herkomst en bestemming. Dit maakt het de perfecte keuze wanneer snelheid moet worden gecompenseerd met kostenbesparingen.

Komt er een koerier mijn pakketje ophalen als ik de UPS Standaard Economy boek?

Onze Economy service zal voor jouw gemak nog steeds worden opgehaald bij jou thuis- of werkadres om vervolgens naar de deur van de ontvanger te worden gebracht. We gebruiken een wereldwijd shipping bedrijf, een van de meest erkende, zodat je handel kan drijven over de grens maar ook persoonlijk en zakelijke zendingen kunt maken. Je kan erop vertrouwen dat 's werelds grootste pakketdiensten bedrijf (wat ruim 15 miljoen pakketten per dag over de hele wereld aflevert) je kan voorzien van Economy verzendingen.

Biedt deze koerier ook Express koeriersdiensten?

Ja dezelfde internationale pakket bezorgservice die de standaard-Economy diensten aanbiedt, laat je ook voordelig pakketten versturen met een breed scala aan Express koeriersdiensten naar waar dan ook ter wereld.

UPS Express Saver, een dienst waarbij de volgende werkdag al wordt afgeleverd naar bijna alle Europese bestemmingen, is een goedkope Express dienst voor snelle bezorgingen. De Express Saver service biedt ook een levering binnen twee werkdagen naar de meeste adressen in de Verenigde Staten en Canada terwijl hij levert aan Azië in twee tot drie dagen. Levertijden naar de rest van de wereld zijn ongeveer 5 dagen, waarbij het pakket geleverd wordt tijdens de normale werkuren.

UPS Express biedt ook aan om de volgende dag voor 12:00 uur te bezorgen naar de meeste adressen binnen Europa en binnen twee werkdagen voor 12 uur naar adressen in de Verenigde Staten en grote gebieden in Canada. De Express dienst biedt ook concrete levering binnen 2 tot 3 werkdagen voor 12.00 uur naar bepaalde gebieden in Azië. Een ideale keuze voor dringende zendingen die tijdens de ochtend moeten aankomen.

USP Express Plus biedt een aflevering op de volgende dag om 09:00 uur naar de meeste bestemmingen in Europa en bezorging op de volgende dag om 09:00 aan de meeste bedrijven in de Verenigde Staten en Canada. Je kunt een aflevering in twee werkdagen om 09:00 verwachten voor bestemmingen in Azië. Deze service wordt geboekt door degenen die behoefte hebben aan de aflevering van een pakket aan het begin van de dag.

UPS Express Expedited is een ideale optie voor verzendingen die minder tijdsgebonden zijn en waarbij de deur tot deur service perfect is voor het versturen van persoonlijke bezittingen en eCommerce goederen naar waar ook ter wereld.

Kan ik mijn pakket gemakkelijk volgen wanneer ik een koeriersdienst boek bij Parcel Monkey?

Wanneer je een internationale levering boekt met een van onze diensten, kan je de voortgang van je pakket volgen via onze online tracking tool. Waarom niet je klant op de hoogte houden van wanneer het pakket aankomt door middel van het aanbieden van het tracking nummer? Dit geeft je meer controle in het aanbieden van een betere algehele service naar een eCommerce klant, vriend of familielid die een pakketje verwacht.

*Kortingen op UPS dagtarieven. Tarieven zijn beperkt tot verzending vanuit de VS. Tarieven en eventuele kortingen kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Uw vragen over UPS Standard beantwoord

  • Hoe lang duurt het verzenden met UPS Standard?

    De aflevertijden voor UPS standaardverzending variëren afhankelijk van waar u naartoe verzendt. Over het algemeen bereiken pakketten Canada en Mexico in 3-7 werkdagen.

  • Wat zijn de limieten voor gewicht en grootte voor UPS Standard verzending?

    Voor verzending met UPS Standaard gelden de volgende beperkingen qua gewicht en omvang:

    Max gewicht: 150 lbs
    Max lengte: 108"
    Max lengteomtrek: 165"

  • Wordt mijn UPS Standard pakket getraceerd?

    Ja, dat klopt. UPS Standard-verzending wordt volledig getraceerd tot aflevering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

  • Is aflevering via UPS Standard gegarandeerd?

    De UPS servicegarantie is momenteel niet van toepassing op UPS Standard. Kijk voor een gegarandeerde internationale afleverservice bij UPS Worldwide Express Saver®.

  • Kan ik mijn UPS Standard pakket afgeven?

    Ja, dat kan. Als u UPS Standard shipping boekt als afleverservice, kunt u uw pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde UPS afleverpunt. Standaard pakketten kunnen ook worden afgehaald op uw huis- of werkadres.

  • Hoe krijg ik korting op UPS® Standard?

    Als u UPS verzendt via Parcel Monkey, profiteert u van kortingstarieven en onmiddellijke toegang tot UPS Standard verzendetiketten. Het enige wat u hoeft te doen, is een offerte aanvragen voor verzending naar Canada of Mexico en UPS Standard-verzending selecteren in de offerte.

UPS Standard Economy Koeriersdienst | Parcel Monkey (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 5827

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.